Mural_01 | Anna Repullo | Més que Murs 2021| SAGUNT

8 nov. 2021

  • Durant esta setmana, també comencaran a pintar altres dos artistes; Ruber Viard en el pavelló René Marigil i Alex Gambín en la Seu de la SAG

El festival d’art urbà Més que Murs, organitzat pel departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, ja ha començat l’edició d’enguany amb el primer mural a càrrec de l’artista Anna Repullo, que està fent el seu treball en l’avinguda Corona d’Aragó del Port de Sagunt.

mqm-anna-repullo-street-art-sagunto-mesquemurs

 

Anna Repullo, procedent de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), destaca per l’expressivitat i la cruesa dels seus traços en els seus retrats, que dota a l’obra de força i ha guanyat diversos premis d’art urbà en el panorama nacional. En paraules de la pròpia artista, definix el seu estil pictòric com a «figuratiu i realista, buscant gestos i emocions sinceres».

L’explicació que ha donat l’artista sobre com s’ha inspirat per al seu mural «Dubtava en què pintar… Quan vaig vindre fa unes setmanes en veure la façana vaig ser fins a la platja i bo, volia fer una cosa relacionada. La idea és una xiqueta que juga a la platja, la innocència de qui ho veu tot per primera vegada, explorant, aprenent… La xiqueta agafa un grapat d’arena, estiu, la calor suau, la brisa de la mar, el capvespre, un record d ‘infància que segur tots vivim fa més o menys temps».

Durant el certamen, que arriba enguany a la seua VI edició, també començaran a pintar esta setmana altres dos artistes de la present edició del festival, Ruber Viard en el pavelló René Marigil i Alex Gambín en la Seu de la SAG. Així mateix, estan previstos altres dos murals que es realitzaran en diferents espais de la ciutat, pels artistes Galletamaria i Tanquen A.