Ajornament per pluges! Nova data: 30 Novembre

22 nov. 2021

Noves dates:
???? Galletamaria rependrà el mural del col·legi públic el #AusiàsMarch el 30 de novembre.
???? Taquen començarà el seu mural al col·legi públic #Vilamar el proper 11 de desembre.
Mentrestant ja podem gaudir del nou mural d’#ÁlexGambín al mur de la SAG. Amb el seu treball, Gambín pretén recordar estos tristos successos, els bombardejos que va patir la ciutat a les mans de l’aviació legionària i les aviacions italiana i alemanya, principalment a la fàbrica siderúrgica, com l’única acereria en possessió del bàndol republicà, així com els bombardejos a la població civil, com els patits al desembre de 1937 en l’estació de tren, magatzems i el propi mercat municipal, que li van costar la vida a 33 veïns i veïnes.
Este mural compta amb la col·laboració de la regidoria de #MemòriaHistòrica i de la SAG, que ha prestat les seues instal·lacions per al mural.
#MésQueMurs és un projecte del departament de Joventut del #AjuntamentdeSaguntCasal Jove i compta amb la col·laboració de Sagunto Turismo, la regidoria d’esports, la regidoria de memòria històrica i democràtica i l’ Àrea d’Igualtat Sagunt. També participen #associacions locals com Avocam, Grupo Fotográfico Arse i Sagunt Reviu i compta amb el suport de #SaguntoDistribución i Pepsi MAX.