Leo Jiménez en concert. 13 maig

28 abr. 2023

LEO JIMÉNEZ en directe.

ETERNA. Banda convidada

13 de maig de 2023. 19 h. Casal Jove Port de Sagunt.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia a www.notikumi.com  (s’obri 3 maig a les 12 h)

LEO JIMÉNEZ, vocalista insigne de l’escena Heavy nacional. És una veu única, un frontman dels que marquen època, artista valent i trencador, tot un referent del Heavy Metal. Leo es va donar a conéixer en 1999 al públic amb la seua entrada com a cantant en SARATOGA. Amb la banda madrilenya en la qual va militar 7 anys va aconseguir entre altres coses actuar en Las Ventas al costat de MÄGO DE ÖZ per a 20.000 persones o vendre amb discos com El Clan de la Lucha (2004) més de 18.000 còpies. En 2006, quan Leo decideix deixar SARATOGA per a dedicar-se completament a STRAVAGANZZA, nombroses vegades havia sigut guardonat per la premsa especialitzada com a “millor vocalista nacional” (8 anys consecutius).
Actualment, compagina la seua carrera en solitari (iniciada en 2009 amb l’àlbum Títere con Cabeza) amb l’esperat retorn als escenaris de STRAVAGANZZA. Messies, és el seu últim disc editat en 2019 amb el qual “la bèstia” està disposat a arrasar al costat de les seues hosts.
Un dels músics en la banda de Leo és Cristian Juárez, guitarrista i veu del grup de metall local DAWN OF EXTINCTION, guanyadors del Morvedre Rock 2017.

El grup convidat, la jove banda de rock local ETERNA, va presentar recentment el seu primer disc, Matando a mis Demonios. Està formada per Manu Montesinos (cantant) al costat de Pablo Veen (baixista), Jorge Grimaldos (bateria) i Dani Galdrán (guitarra).