MQM | 2021 | Call for Artists

1 maig 2021

El Festival d’Art Urbà Més Que Murs, organitzat per l’Ajuntament de Sagunt a través del departament de Joventut i Infància, llança una crida a artistes urbans i urbanes que vulguin formar part del cartell de la seua VI edició, les intervencions artístiques dels quals es realitzaran durant els darrers mesos del 2021.
La convocatòria per a la presentació de sol·licituds per part dels artistes estarà oberta des de l’1 fins al 30 de maig, tots dos inclusivament i es realitzarà de manera online, enviant tant el currículum artístic com el portfoli a la direcció de correu electrònic mesquemurs@ gmail.com. Els fitxers adjunts no han de superar els 25 MB.
A cada artista seleccionat/da se li assignarà un mur o espai per realitzar el seu treball, del qual presentarà un esbós en el termini de 15 dies després de comunicar-li la selecció i rebrà un caixet d’entre 700€ i 1500€, depenent de les dimensions i dificultat tècnica de lemplaçament de lobra que se li proposi.
Guillermo Sampedro, regidor delegat del Departament de Joventut i Infància, ha explicat el següent: «Obrim ara aquesta convocatòria perquè els artistes es puguin presentar i formar part d’un festival que cada any es va consolidant i fent-se un nom al circuit de festivals d’art urbà. És una oportunitat magnífica per formar part del cartell d’aquesta sisena edició que ara estem preparant i que desenvoluparem a partir de l’estiu. Confiem que tingui èxit aquesta convocatòria i fer una bona selecció d’artistes per a això, tindrem en compte, a més, criteris com l’edat, el gènere i, sempre, primant artistes locals, com fem en les últimes edicions del MésqueMurs».
Els i les interessades podran consultar les bases de la convocatòria i tota la informació necessària a través del següent enllaç: https://www.saguntjove.es/activitat/call-for-artist-festival-mes-que-murs/?fbclid =IwAR0U3kFA3WlS9-K11RF0wv97ht7rcaySftfG7lA7281GHjbTTo7Ynt6bm5Y  En aquest sentit, fins al 30 de maig qualsevol artista interessat/da pot presentar-se per formar part del cartell de la sisena edició del Festival d’Art Urbà.