Bases Exhibició de grafit. MÉS QUE MURS 2022

31 oct. 2022

Obert termini fins a 30 d’octubre de 2022.

L’exhibició de grafitti es realitzarà en la part posterior del poliesportiu internuclis de Sagunt els dies 19 i 20 de Novembre de 2022. Les temàtiques del mural seran «L’Esport» i «l’acaçament entre jóvens».

 

Podran participar totes les i els artistes de qualsevol nacionalitat i edat en grup o individualment. A cada participant/grup se li proporcionarà un lot d’entre 8 i 12 esprais per a realitzar les obres. Estarà permés que qualsevol participant porte el seu propi material si així ho desitja, sempre que utilitze almenys un 60% dels colors triats per l’organització. Les temàtiques del mural seran ‘L’esport’ i ‘l’assetjament entre jóvens’, àmbit ampli en què es pot incloure qualsevol element que tinga relació, valorant missatges positius. En cas dels participants que realitzen lletres hauran d’incloure algun element que acompanye i faça referència a un dels temes, o a ambdós. L’espai a intervindre per cada graffitero/a es comunicarà a través de correu electrònic en el moment en què es confirme la selecció de les persones participants.

 

INSCRIPCIÓ I TERMINI DE PRESENTACIÓ

 

Els/les artistes interessats/des en participar hauran d’aportar la següent informació abans del 30 d’octubre al correu electrònic mesquemurs@gmail.com amb l’assumpte “Exhibició MQM”.

 

Incloeu:

 

– 4 fotografies d’obres fetes sobre mur

– Si es pintarà lletres o personatge

– Nom amb què voleu aparèixer en cartell

– Currículum artístic (opcional)

– Ciutat/província

– Telèfon de contacte

 

SELECCIÓ

 

Finalitzat el termini d’inscripció, l’organització valorarà la documentació aportada atenent a la qualitat i originalitat de les obres i realitzarà la selecció dels artistes que finalment participaran en l’esdeveniment. La valoració es realitzarà per 2 artistes locals vinculats amb el món de la pintura mural i el grafit, junt amb els organitzadors de l’exhibició i l’equip tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt. Del total de les propostes rebudes, es realitzarà una selecció davall un criteri en conjunt. Una vegada el jurat haja emés la seua decisió, serà inapel·lable i este tindrà facultat per a resoldre qualsevol incidència no prevista en les presents bases. A todos/as els i les seleccionats/des li’ls enviarà un correu electrònic confirmant la seua participació el dia 1 de novembre i en la mesura que siga possible s’informarà sobre l’espai que intervindrà. En cap cas es facilitarà esta informació per telèfon. Hi haurà diverses reserves per si finalment alguno/a dels i les seleccionats/des no poguera realitzar la seua obra en la data de celebració de l’exhibició.

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES

 

Les pintures començaran a realitzar-se el matí del dissabte 19 de Novembre a les 10:00 h i qui ho desitge podrà finalitzar en la vesprada de l’endemà, diumenge 20 de Novembre de 2022. És important tindre en compte que l’altura del mural serà d’aproximadament 2 m, cada artista podrà portar els mitjans auxiliars necessaris per a la realització de l’obra. Les mesures estaran subjectes a possibles canvis que es determinaran en el moment de l’exhibició amb la intenció que podem ajustar-nos i aconseguir la cohesió de les obres.

Compromisos de l’organització: 

– Facilitarà la realització de les intervencions dels artistes seleccionats. 

– Cada artista o col·lectiu obtindrà materials per a la producció de la seua obra (esprais) , encara que pot també usar els seus propis materials. 

– No hi haurà remuneració en metàl·lic per cada treball. 

– El menjar del Dissabte anirà a càrrec de l’organització. 

– En cas de dubtes, l’organització es guarda la facultat d’interpretar les bases i prendre iniciatives no regulades en estes, sempre en benefici de l’esdeveniment.