Mercadet solidari del llibre. Dona llibres fins 18 d’abril

Dissabte 20 d’abril es durà a terme un mercat solidari amb una temàtica especial dedicada als llibres en commemoració al Dia del Llibre. Este esdeveniment està organitzat pel grup de participació HR – Corresponsals amb l’objectiu de donar suport a causes solidàries i promoure la lectura.

Les persones interessades a donar llibres en bon estat per a la seua venda en el mercat poden fer-ho de 9.00 a 20:30h fins al 18 d’abril en el Casal Jove de Sagunt i Port de Sagunt. Els fons recaptats en el mercat aniran destinats al Refugio de Tula, associació que es dedica a rescatar animals i donar-los una llar temporal fins que troben noves famílies, assegurant-los cura i protecció d’animals en situació de vulnerabilitat.

A més, durant la jornada s’organitzaran activitats lúdiques i educatives per a la infància del municipi, fomentat la lectura des d’edats primerenques i reafirmant el nostre compromís amb el benestar animal.

Us convidem a participar en esta activitat que unix la literatura amb la solidaritat cap als nostres amics de quatre potes.

L'acte s'ha acabat.

Data

20 abr. 2024
Caducat!

Hora

10:00 – 13:30

Organitzador

PORT
Telèfon
962683439

Localització

Casal Jove Port
Carrer Vent de Marinada, Puerto de Sagunto
Codi QR