DiverNadal – Diversitat funcional

El departament de Serveis Socials ha programat el DiverNadal per a les festes nadalenques. Són activitats dirigides a les persones del municipi amb diversitat funcional. El programa d’enguany oferix activitats d’oci i temps lliure. A més, inclourà activitats artístiques, de psicomotricitat fina i gruixuda, d’expressió corporal, tallers d’ombra, musicoteràpia, curtmetratge, taller de cuina i visites pel municipi, com al pesebre, el mercat ambulant nadalenc, etcètera. «Oferirem solament 15 places donada la sensibilitat i necessitats de les persones usuàries», ha informat Nuria Carbó

«Des de Serveis Socials estem encantats de poder oferir esta oportunitat com són els tallers del DiverNadal», ha assenyalat Nuria Carbó, que també ha assegurat que s’oferiran «moltíssimes activitats». A més, ha afirmat que és un campus «sempre sensible a les necessitats», en el cas de les famílies, el descans, i en el cas dels xiquets, la inclusió.

La seu estarà situada en MORERES, carrer Periodista Azzati nº 3 del Port de Sagunt. L’horari de les activitats serà de 9.30 a 13.30 hores durant els dies 26 a 29 de desembre de 2023 i 2 a 4 de gener de 2024. Aquelles persones interessades podran inscriure’s dels dies 1 a 20 de desembre de manera telemàtica: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/.

L'acte s'ha acabat.

Data

02 – 04 gen. 2024
Caducat!

Hora

09:30 – 13:30
X

Organitzador

PORT
Telèfon
962683439

Localització

Poliesportiu Internuclis
Pavelló Poliesportiu Internuclis, Avinguda de l'Advocat Fausto Caruana, Sagunt, Espanya
Codi QR