Concert LA FULLA + FANTUKA + LESPURNA

LA FULLA / FANTUKA / LESPURNA. 20 abril. 18:30 h

El jove grup local LA FULLA presenta Nucs de Vidre (Gazpatxo festcultura, 2023), el seu primer llarga durada, un recull de 10 cançons amb les que el grup assenta el seu estil en un rock melòdic amb grans i diferents influències. La banda sempre ha mantes una visió crítica del món que l’envolta. Marcadament antifeixista, feminista, amb consciència de classe i sempre fent una anàlisi materialista del context. També la defensa de la llengua i la qüestió nacional és troncal en aquest projecte. La creació i comunicació sempre s’ha fet en la llengua del País Valencià. L’objectiu de La Fulla és conscienciar a través de la música: assenyalar les injustícies i posar el dit a la ferida amb l’enyorança d’un temps que encara no han viscut.

Per la seua part, FANTUKA es formà en el 2020 per gaudir del funk i el soul. La seua música es per a ballar i cantar a ple pulmó que recorden al funk rock, que alternen amb mixos i versions dels millors clàssics del gènere. L’any 2022 varen traure un EP autotitulat de 5 cançons amb molt bon rotllo que està disponible a totes les plataformes i que va rebre molt bona acollida, amb més de 10K reproduccions a Spotify!

Respecte a LESPURNA, banda procedent de València, va nàixer amb la clara intenció de portar als escenaris energia al directe i fer bona música amb temàtiques d’actualitat social. Les seues lletres tracten temes com ara la salut mental, la lluita feminista, o la crisi climàtica, i la seua passió per la música es reflecteix en cada concert. El grup va debutar l’any 2021 amb dos singles: Manaments i Màscares. Amb aquesta primera experiència, la banda va iniciar el seu primer projecte d’estudi, Mal en Calma, un EP que va estar nominat en la categoria de millor disc de rock als Premis Ovidi 2023. A principis d’aquest 2024 la banda va traure a la llum La meua pau, un tema que compta amb la col·laboració de l’artista Monty Peiró. Aquest single és una oda a la reivindicació personal, a deixar anar relacions tòxiques i a marcar límits saludables. La cançó abraça el concepte de voler-se a un mateix. Per davant queda el llançament de dos singles més, Nous manaments i Fogueres que compta amb la col·laboració de Robert Cerdán del grup Novus.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia PUNJANT ACÍ

Aquest acte està organitzat per l’Ajuntament de Sagunt a través del departament de Joventut.

L'acte s'ha acabat.

Data

20 abr. 2024
Caducat!

Hora

18:30 – 21:30

Organitzador

PORT
Telèfon
962683439

Localització

Casal Jove Port
Carrer Vent de Marinada, Puerto de Sagunto
Codi QR