CECILIA PEKAREK en concert. LLuna PLena

La violista argentina resident a la nostra ciutat CECILIA PEKAREK presenta el seu nou xou i disc Electrocardiotango en el Casal Jove del Port. En l’espectacle es combina música amb dansa i compte -entre altres- amb col·laboracions de components del jove grup local BENDITA LOCURA i ballarines de la nostra ciutat, i convida al seu univers musical replet de gran potencial i força expressiva sobre l’escenari. en versió xou integral, que despleguen coreografies explosives i delicades alhora, al ritme de tangos electrònics, composicions de la violista i covers mundialment coneguts que transmeten el lema de Cecilia: “L’Amor i l’Empatia com a llenguatge per a connectar en este món”.

L’actuació s’emmarca dins de les activitats d’Oci Alternatiu Lluna Plena, que en esta ocasió té com a temàtica central el dia contra la LGTBI Fòbia.

La instrumentista, compositora i arregladora CECILIA PEKAREK es va formar en disciplines com la música i la dansa, prenent classes a l’Argentina com així també fora del seu país. El seu acompliment va permetre que formara part de l’Orquestra Simfònica de Còrdova, una de les més importants de l’Argentina, i aconseguira grans assoliments amb el duo LAS ROSITAS, com Guanyar un Premi Gardel 2019 o obrir xous d’artistes Internacionals com Paul McCartney, Bajofondo, Luciano Supervielle, Charly García i Luis Miguel entre altres.

L'acte s'ha acabat.

Data

17 maig 2024
Caducat!

Hora

20:00 – 21:00

Organitzador

PORT
Telèfon
962683439

Localització

Casal Jove Port
Carrer Vent de Marinada, Puerto de Sagunto
Codi QR