Brain up! | Secundària | PORT

 

El BRAIN UP! Primària està destinat, en esta ocasió, a l’alumnat de quart, cinqué i sisé de Primària. L’activitat es durà a terme els dimarts de 17.30 a 19.30 hores als Casals Joves de Sagunt i el Port de Sagunt des del 9 de gener fins al 26 de març. En esta activitat s’aprendran tècniques d’estudi i organització de l’estudi, s’animarà a la lectura i es farà reforç escolar.

La regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt torna a organitzar els BRAIN UP! de secundària. Estes activitats estan dissenyades per a fer que l’aprenentatge siga accessible, interessant i beneficiós per als i les estudiants d’ESO. A més, s’han programat jocs i tallers.

Brain_up

Les tres activitats són completament gratuïtes, però les places són limitades. Les inscripcions estan obertes fins a completar l’aforament i es poden fer a través d’Internet: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/?area=21. Els terminis d’inscripció per al BRAIN UP! ESO i els tallers i jocs finalitzaran el 10 de gener.

El BRAIN UP! ESO està dirigit a estudiants de primer i segon de l’ESO. Esta activitat es desenvoluparà tant al Casal Jove de Sagunt com al del Port de Sagunt. Serà els dijous de 16 a 18 hores des de l’11 de gener fins al 28 de març. En esta activitat els i les joves aprendran a organitzar el temps d’estudi, a preparar els exàmens amb temps i descobriran tècniques d’estudi i memorització.

L'acte s'ha acabat.

Data

11 gen. 2024
Caducat!

Hora

16:00 – 18:00
Category

Organitzador

PORT
Telèfon
962683439

Localització

Casal Jove Port
Carrer Vent de Marinada, Puerto de Sagunto
Codi QR