EL PLA JOVE 2021-2025 SEGUEIX ENDAVANT!!

I com en totes les seues fases continua necessitant del compromís de les i els protagonistes principals, el col·lectiu jove del nostre municipi, que en aquest moment junt als demés agents municipals que participen en la seua elaboració, es reuniran per analitzar conjuntament les propostes de acció que s’inclouran en el pla.

Amb la finalitat de analitzar tècnicament totes les propostes, veure si existeixen en la actualitat o en el projecte de desenvolupament accions similars, valorar la viabilitat o no de les mateixes aixina com si la competència es local, autonòmica o estatal, s’han organitzat tres reunions a les que animem a participar a persones de entre 14 i 30 anys d’edat i les moga la necessitat de participar en la millora del seu municipi, sobre tot en aspectes que afecten directament en la qualitat de vida de la joventut.

Aquestes reunions s’han organitzat en base a tres eixos i amb el següent cronograma:

 • BIENESTAR INTEGRAL: relacionat amb les temàtiques de l’Oci, l’Esport i l’Emancipació i en el qual participaran polítics, polítiques i professionals de les àrees municipals de Joventut, Esports, Cultura i Promoció Econòmica
  Data trobada: 9/06/2021, de 19.00 a 20.00h, Casal Jove Port
 • CONSTRUINT SOCIETAT: relacionat amb els temes de Salut, Convivència i Equipaments Púbics, on intervindrien polítics, polítiques i professionals de les àrees municipals de Serveis Socials, Igualtat, Educació, Biblioteques
  Data trobada: 15/06/2021, de 19.00 a 20.00h, Casal Jove Port
 • TERRITORI I MEDI AMBIENT: relacionat amb temes com el Transport i Mobilitat, el Medi Ambient i Espais d’ús Públic i on intervindrien polítics, polítiques i professionals de les àrees municipals de Mobilitat, Urbanisme i Medi Ambient
  Data trobada: 18/06/2021, de 19.00 a 20.00h, Casal Jove Port.

Si eres una persona compromesa socialment i estàs interessat o interessada en algun d’aquests temes que segur afecten la teua vida diària et convidem a participar en aquestes trobades.

Els temes a tractar son preocupacions que joves com tu han identificat com problemàtics i ens els han fet arribar per diverses vies com enquestes presencials i online, reunions i altres formes de participació.

«Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites poden arribar a canviar el mon»
«Tal volta algun dia deixen als i a les joves inventar la seua pròpia joventut»

Comencem per construir un poble millor!!!

Si vols ser protagonista de la teua ciutat i participar en aquests diàlegs ompli el següent formulari:


  Nom i cognoms: (obligatori)

  Telf: (obligatori)

  Email (obligatori)

  Data de naixement (obligatori)

  Reunions a les que vols asistir (obligatori)

  Les dades facilitades per vosté seran tractades per l'Ajuntament de Sagunt, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de portar la gestió de la seua inscripció en activitats relacionades amb el departament de Joventut. Vosté. podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si escau, Oposició. A aquests efectes, haurà de presentar unescrit acompanyat de NIF en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament: C/Autonomia, 2. CP: 46500 Sagunt (València) o, si escau, al nostre Delegat de Protecció de Dades: dpo@aytosagunto.es. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es). D'altra banda, informem que que en les activitats es podran captar fotografies o vídeos. Així mateix, informem que, en les activitats, als quals assistisquen pares o familiars, la captació i l'ús de les fotografies o vídeos que feren aquests, serà sota la seua senceraresponsabilitat. Té disponible més informació del tractament de les seues dades en:
  http://www.aytosagunto.es/es-va/ajuntament/administracion/Pagines/proteccion_datos.aspx

  Si eres menor de 18 anys:
  Nom del pare, mare o tutor:

  DNI: