10 de setembre. 18 h al Casal Jove.

Anem al Pla Jove 2021-25!

Aquest esborrany que es presentarà 10 de setembre en l’assemblea de joves

Divendres 10 de setembre a les 18h es va a realitzar la tercera i última trobada del Fòrum Jove, amb la finalitat d’aprovar el pròxim Pla Integral de Joventut 2021-2025, document que guiarà les futures polítiques en matèria de joventut del nostre municipi.
Després de diversos mesos de treball en els quals joves i personal tècnic han identificat diverses necessitats entre la població jove del municipi i la posterior construcció de propostes d’acció i millora de les problemàtiques detectades.
Totes les propostes elaborades ha sigut analitzades i validades entre persones joves, professionals tècnics i tècniques de diversos departaments així com amb representants de la política municipal en els anomenats “Diàlegs amb l’Ajuntament”.

Arriba el moment de donar una ultima revisó al Pla d’Acció i votar en assemblea de joves la seua aprovació, per a portar-lo al ple municipal passat l’estiu i que siga aprovat per l’equip de govern.
Des de la Regidoria d’Infància i Joventut convidem a totes les persones joves d’entre 14 i 30 anys que vulguen formar part del futur del seu cuideu i conéixer les les propostes que s’inclouran en el Pla Jove, s’animen i vinguen a participar en la festa final del Fòrum Jove.

Hi haurà sorpreses i ho passarem genial!! T’esperem!!!
Si tens qualsevol dubte o consulta pots contactar amb nosaltres en el correu m.soriano@aytosagunto.es o per whatsapp 667 020 512

Fes la teua inscripció ací:

  Nom i cognoms: (obligatori)

  Telf: (obligatori)

  Email (obligatori)

  Data de naixement (obligatori)

  Les dades facilitades per vosté seran tractades per l'Ajuntament de Sagunt, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de portar la gestió de la seua inscripció en activitats relacionades amb el departament de Joventut. Vosté. podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, si escau, Oposició. A aquests efectes, haurà de presentar unescrit acompanyat de NIF en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament: C/Autonomia, 2. CP: 46500 Sagunt (València) o, si escau, al nostre Delegat de Protecció de Dades: dpo@aytosagunto.es. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es). D'altra banda, informem que que en les activitats es podran captar fotografies o vídeos. Així mateix, informem que, en les activitats, als quals assistisquen pares o familiars, la captació i l'ús de les fotografies o vídeos que feren aquests, serà sota la seua senceraresponsabilitat. Té disponible més informació del tractament de les seues dades en:
  http://www.aytosagunto.es/es-va/ajuntament/administracion/Pagines/proteccion_datos.aspx

  Si eres menor de 18 anys:
  Nom del pare, mare o tutor:

  DNI:

  Leave a Reply